Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) jan wijdevem  Male
Location:
VEGHEL Location
IP logged
Sunday, 7 November 2010 16:22 Host: woop.nl Write a comment

beste dilan,

Ik ben bij jou gekomen via een paranormale beurs in de brabanthallen, voor mijn gevoel werd ik gestuurd door mijn overleden vader, i.v.m. mijn broer die rolstoelbehoevend is, ik ben de beurs rondgelopen en mijn gevoel te rade geslagen, zo ben ik bij jou uitgekomen.

Ik wist niet wat je voor mij en mijn broer kon betekenen, mijn broer werkt er wel hard aan met hulp van jou om die rolstoel uit te komen, hij heeft een behoorlijk complex leven achter de rug, de laatste 23 jaar heeft hij alleen maar tegenslagen moeten verwerken en veel in moeten leveren.

Jij bent de enige die hem de kracht kan geven, om hem weer een toekomst te geven, hij zal nog een aantal behandelingen moeten ondergaan, met de hulp van jou zal dat lukken. Toen wij samen praten, voelde jij al dat ik ook niet lekker in mijn vel zat, na de behandeling die ik kreeg van jou wist ik niet wat er gebeurde, ik trilde helemaal, je hebt de pijn in mijn hart weggehaald, de last van mijn schouders lichter gemaakt, ik voelde de volgende dag de energie nog stromen, wat je voelt is ongelooflijk! je moet het gewoon ervaren.

DILAN je hebt de mooiste gave die er is op de wereld, hopelijk zijn er dat nog veel die dat mogen ervaren.

groetjes jan

View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk