Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Marja  Female
Location:
BEEK EN DONK Location
IP logged
Thursday, 9 September 2010 19:07 Host: woop.nl Write a comment

Hoi Dilan

Vanmiddag mijn vierde behandeling gehad, ben benieuwd hoe die gaat uitwerken. Ik heb er inmiddels veel vertrouwen in. Na de eerste behandeling lijkt het of ik emotioneel in een achtbaan terecht ben gekomen. De ene dag voel ik me helemaal top, de volgende dag helemaal down. Het zorgt er ook voor dat ik bewuster naar mezelf kan kijken. Verder merk ik dat ik veel beter kan ademen. (had er dacht ik geen problemen mee) Ik dronk iedere avond een wijntje, kon bijna niet zonder. Nu drink ik nog maar 1 of 2 x in de week een wijntje. Een hele overwinning waar ik niets voor hoef te doen :) Na de tweede behandeling merk ik dat ik veel zekerder van mezelf ben geworden. Als ik de deur uitga hoef ik geen twee keer in mijn tas te kijken of ik alles bij heb. Ik heb er geen enkel probleem mee om geld voor mezelf uit te geven, aan kleding, geurtjes en vakantie. Eerder vond ik dat niet nodig voor mezelf. Nu geniet ik er volop van.
De derde behandeling was ook weer pijnlijk, want dat is het wel, maar je bent daarbij ook heel zorgzaam. Het is het dubbel en dwars waard. Zeven jaar geleden heb ik een aangezichtsverlamming gehad, die is voor 90% genezen. Nu lijkt het erop dat de laatste 10% ook goed komt. Vooral mijn oog stond nog niet helemaal goed en was nog een beetje spastisch. Nu niet meer en staat het weer goed big grin Verder merk ik dat ik helderder kan denken en vlotter ga praten. Spanning op mijn lever is sterk afgenomen, nog niet helemaal weg, maar gaat de goede kant op.
Iedere keer is het weer afwachten wat het oplevert. Stond ik er de eerste keer nog sceptisch tegenover, nu voel ik dagelijks wat het met me doet. Ik ben zekerder van mezelf, voel me beter in mijn vel, sta weer te zingen onder de douche. Terwijl ik altijd heb gedacht dat ik al goed in mijn vel zat en gelukkig was, maar het kan dus altijd beter. Ook al ben ik al 50, ik hoef nog niet af te takelen. Dank je wel voor dit heerlijke vooruitzicht.
Fijne vakantie en tot over een paar weken
8)
Lieve groetjes van Marja

View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk