Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) joop van Leent  Male
Location:
DOORN Location
IP logged
Saturday, 21 August 2010 11:57 Host: woop.nl Write a comment

Hallo Dilan,

Bedankt weer voor de heerlijke behandeling die je me gister hebt gegeven. Zoals je wel gevoeld hebt was ik behoorlijk gespannen, niet voor de bahandeling, maar door wat er zich in m'n hoofd afspeeld.

Onderweg naar huis heb ik heerlijk gepraat met Diny, ik kon mezelf weer laten gaan en de blokkade die zich smorgens had opgeworpen was volledig verdwenen. Ik voel me ook heel ontspannen.
Later op de avond is Jeroen op bezoek geweest, Diny voelde zijn aanwezigheid en zat met kippevel op de bank. Ik ben de hele avond vrij moe geweest en zat te dommelen op de bank, maar toen het tijd was om te slapen, werd ik weer helder. Op een gegeven moment rook ik een smeulende lucht die Diny niet rook. Ze heeft me op weg geholpen om te vragen of er iemand in de kamer aanwezig was en of die zich bekend wilde maken. Het eerste woord dat mij op kwam was ROKEN. Toen wist ik dat het Jeroen moest zijn, ook door dingen die Diny mij vertelde die zij niet kon weten, maar door Jeroen waren verteld.
Toen hij nog leefde rookten wij sávonds voor het slapen gaan altijd nog een sigaretje, dat is ook wat we gisternavond met z'n drieen hebben gedaan. Dat voelde heel goed aan, de smeulende lucht was daarna ook verdwenen.

Al met al denk ik (weet het eigenlijk wel zeker) slaat de behandeling goed aan, mede ook omdat Diny zegt dat ik anders ben, opener en bevrijd. Ik kijk al weer uit naar volgende week. Heb goed geslapen, ben wel een paar keer wakker geweest, maar ben niet moe op dit ogenblik.
Dank je wel en tot vrijdag.

Groetjes, Diny en Joop

View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk