Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) yvonne Spies 
IP logged
Sunday, 14 March 2010 19:57 Host: woop.nl Write a comment

Beste Dilan,

ik was vandaag met mijn vriendin op de beurs in Arnhem en heb jou daar ontmoet. Ik had me nogal gereserveerd opgesteld omdat ik nogal ernstig de neiging heb de kat uit de boom te kijken voordat ik in gesprek of onder behandeling ga bij iemand.
Jij wist me met weinig woorden te overtuigen en met wat uitleg over wat je doet heb je mij geholpen. Zoals jij al zei had ik erg veel angst bij me en stel ik me niet altijd open voor iedereen uit angst.

Terwijl je mij behandelde(beetje rare woord keus misschien) nam je heel wat blokkades bij me weg. Ik hoorde later zelfs van mijn vriendin dat je gevraagd had of ik geopereerd ben. Dat alles klopte.Toen je klaar was voelde ik me zo vreselijk vol zitten met verdriet dat nadat je aangaf mezelf te laten gaan ik een enorme huilbui heb gekregen op een manier die ik nooit ervaren had. Toen ik niet meer hoefde te huilen was het alsof er een last van me afviel en ik heb me in geen jaren zo goed gevoeld!

Je vertelde me dat ik de komende week wel het een en ander zou voelen en ik wil graag van je weten wat ik me daar bij voor moet stellen.

Later nadat ik met mijn vriendin en kennis nog even bij je terug kwam heb je nog met me gesproken en mijn hand vast gehouden wat me erg goed deed. Ik wil je zo enorm bedanken voor je liefdevolle behandeling, je woorden en je warmte. Je hebt me enorm geholpen en ik hoop je nog een keer te ontmoeten op een beurs omdat ik nog een keer totale tevredenheid te ervaren en me vooral ook goed te voelen! hoe dan ook, jij bent een bijzonder persoon en kan je niet vaak genoeg zeggen wat dit alles voor mij heeft betekend!!!

Hartelijke , warme groeten van Yvonne

View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk