Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Miranda Kuppens 
IP logged
Saturday, 9 May 2009 07:57 Host: woop.nl Write a comment

Hoi Dilan,

Ik zou nog steeds iets in je gastenboek schrijven maar kwam er niet van gezien de problemen die mijn zoontje en mij dagelijks bezig houden.

In december 2007 kwam ik voor de eerste keer bij je op de beurs in Breda. Via foto, s en het gesprek vertelde jij dingen ivm mijn scheiding die precies klopten. Ook bereide je me wat voor op dingen die nog zouden komen, op dat moment laat je het over je heen komen en ik dacht ik zie het wel. Ook heb je me behandeld en ik voelde me daarna stukken beter want mijn nek en rug zaten erg vast, dit van de stress maar ook wat ik lichamelijk voor mijn kiezen had gekregen.

Dit alles heb ik verteld aan mijn ouders. Mijn vader is op dit gebied zeer nuchter maar naar mate de maanden voorbij gingen en er van alles gebeurden wat jij me vertelde in december 2007 zoals dat mijn ex een verbod zou krijgen kwam uit. Juist mijn vader die hier normaal niets mee kon zegt nu als ik er helemaal door heen zit je weet toch wat Dilan gezegd heeft!!!!!

Ik heb je al verschillende malen op beurzen bezocht je helpt me iedere keer weer of met een gesprek of behandeling dit doet me erg goed. Op bepaalde momenten heb ik ontzettend de behoefte om bij je langs te komen omdat dit de moeilijkste periode in het leven is vooral voor mijn zoontje het is heel hard vechten.

Dilan ik wil je bij dezen bedanken voor alle hulp ook vanuit mijn ouders die hier veel aan hebben.

Vriendelijke groetjes, Miranda Kuppens

View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk