Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Femke en Thijs 
IP logged
Friday, 20 March 2009 09:43 Host: woop.nl Write a comment

OOK VOR KINDEREN IS DILLAN GEWELDIG!!!!

Beste Dillan,

Graag wil ik je alvast bedanken voor de geweldige hulp voor mijn zoontje Thijs. Na een jaar met hem te hebben rondgelopen bij allerlei doktoren en fysiotherapeuten kwam ik bij jouw terecht met problemen in zijn rug en een mannetje dat elke nacht 3-4 keer kwam in de nacht.
Ik wist echt niet meer wat ik moest doen en waarom niemand mij kon helpen.....Hij heeft al vanaf zijn geboorte last van darmen en slapen en kon slecht bewegen vanuit zijn rug. Na 1 behandeling bij jouw begint hij te draaien en te rollen en begint nu zelfs te lopen, echt geweldig jij hebt de problemen in zijn rug verholpen en hij is gewoon zichtbaar van de pijn af. Verder gaf je aan dat zijn darmen last hadden van zuren, ook dat gaat nu veel beter, hij is zelfs hele nachten aan het slapen! Je hebt mij en mijn man dus ook heel gelukkig gemaakt, want de cliche als het met je kind goed gaat, gaat het ook goed met de ouders klopt echt!

Dus voor iedereen die dit leest en zelf ook tegen de muren aan loopt mijn zoontje van 15 maanden is voor het eerst helemaal tevreden en blij en echt van de pijn af ! Je kunt echt zonder angst je kindje aan Dillan toevertrouwen!

Nogmaals dank en tot snel,

Groetjes Femke en een dikke knuffel Thijs

View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk