Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Lies 
IP logged
Monday, 2 February 2009 21:12 Host: woop.nl Write a comment

Ha Dilan,

voordat ik bij jou kwam was ik echt moedeloos, letterlijk. Ik was altijd moe en had veel last van migraine. Ik had het idee dat ik onder een deken leefde, waarbij ik geen frisse lucht in kon ademen om weer nieuwe energie krijgen. Ik werd er verdrietig van want ik ben jong en heb kleine kinderen waar ik voor wil zorgen.
Op de paranormaalbeurs werd ik door de auralezeres naar je toe gestuurd. Ik dacht nog, lekker geld verdienen zo, een beetje elkaar aan klanten helpen, maargoed. Toen ging ik bij jou zitten wachten en ik dacht, wat een knappe man, ach ja ik heb toch niks beters te doen, ik kan wel even wachten en een massage nemen. De behandeling die je me toen gaf raakte me en ik liep weg van de beurs met het idee dat ik geen keuze had: ik moest naar je terug, want anders zou ik zo verdrietig blijven.
Ik ben vier keer bij je langs geweest en de massages waren vaak pijnlijk, maar ik voelde me na elke keer beter. Soms voel ik nog dat de energie niet helemaal goed doorstroomt en het in mijn bekken blijft hangen. Dus wie weet kom ik nog een keertje terug. Maar verder voel ik me geweldig. Ik slaap niet meer overdag, ik mopper niet meer tegen mijn kinderen maar heb heel veel liefde voor hen. Al mijn relaties met mensen zijn beter, ik ben veel sensitiever. Op mijn werk voel ik me sterk. Dus ja. Ik ben blij.
Dilan, bedankt voor je massages, hopelijk kun je veel mensen blijven helpen,

liefs van Lies

View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk