Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Monique de Vries  Female
IP logged
Wednesday, 11 October 2006 15:40 Host: woop.nl Write a comment

Langs deze weg wil ik jou heel hartelijk danken voor hetgeen dat jij voor mij hebt gedaan. Ik hoop dat hierna nog vele mensen volgen, die jij zo kunt helpen. dat gun ik iedereen.

Ik heb nl. jarenlang last gehad van een whiplash, de pijn heb jij weggenomen door jouw genezende energie, ik was gewoon al die tijd een wrak!
Had ik maar eerder van jouw bestaan afgeweten! Wat een positiviteit. Daarnaast heb ik het zeer moeilijk gehad met mijn relaties, verkeerde partners zeg maar en jij prikte er meteen doorheen zonder dat ik daarover iets hoefde te zeggen.
Jij hebt mij zoveel handvatten gegeven hoe daar mee om te gaan. Mijn hele negativiteit over mijzelf is verdwenen. Ik voelde mij een nietsnut, niets waard. En nu voel ik mij echt "on top of the world".
Ik heb niet meer het idee dat ik mij afhankelijk op hoef te stellen van anderen, ik ben gewoon een zelfstandig inidividu die nu voor haar eigen mening uit durft te komen.

Jouw gesprekken en genezende energie hebben mij enorm geholpen. Ik wilde je daarvoor nogmaals ontzettend voor bedanken!! DILAN, DANKJEWEL!!!!!!!!!!!!!

View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk