Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Judith 
IP logged
Tuesday, 16 December 2008 14:33 Host: woop.nl Write a comment

Hoi Dilan,

Het is al weer ruim een half jaar geleden dat ik een aantal behandelingen van jou heb gehad maar wilde toch graag nog even vertellen wat het met me heeft gedaan. Ook voor anderen.

Ik heb al 6 jaar last van heftige vermoeidheid en pijnklachten (chronisch vermoeidheidssyndroom, ook wel ME genoemd) Ik heb al heel veel geprobeerd om er vanaf te komen, voor een deel met wat succes.
Toen ik de tip over Dilan kreeg via via had ik meteen het gevoel dat ik het gewoon moest proberen. Na een hele hoop alternatieve therapieen was ik wel behoorlijk sceptisch toen ik bij Dilan op de behandelbank lag. Maar dat was dit keer onterecht, want terug in de auto moest ik wel toegegeven dat ik me energieker voelde.
Ik ben nog 4 keer terug geweest en het was echt wonderlijk hoe goed ik me elke keer weer voelde na zijn behandeling. Gelukkig bleef die ernergie ook bij mij. Eigenlijk had ik nog een aantal keer terug moeten komen om helemaal beter te worden maar toen startte mijn therapie waar ik al bijna een jaar op de wachtlijst stond.
Ik weet zeker dat ik niet zo'n goed resultaat had kunnen halen uit de therapie zonder die energie van Dilan.

Met dit berichtje wil ik gewoon even vertellen hoe bijzonder mijn ervaring met Dilan was en wanneer je twijfelt zou ik toch zeker aanraden om een afspraak met hem te regelen want hij kan vast ook iets voor jou doen!

Dilan, ik zou graag binnenkort nog eens langs komen als je tijd hebt. Gewoon om nog sneller door de periode heen te komen en nog meer energie te krijgen.

hartelijke groet,Judith

View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk