Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) DaniĆ«lle W.  Female
Location:
KUDELSTAART Location
IP logged
Sunday, 25 June 2006 14:40 Host: woop.nl Write a comment

Lieve Dilan,

Het is moeilijk om in het kort op te schrijven op welke manier jij mij hebt geholpen in de afgelopen maanden. En ook kan ik moeilijk onder woorden brengen hoe ikzelf en hoe mijn leven is veranderd sinds mijn bezoeken aan jou. Misschien komt dat omdat ik het soms nog steeds onbegrijpelijk vind dat iemand zulke gaven kan hebben. Misschien komt het omdat ik zelden heb meegemaakt dat iemand zoveel voor iemand anders over heeft en zoveel voor een ander wil doen. Of misschien komt het omdat ik nog niet zo goed kan bevatten dat mijn hele leven in zo'n korte tijd volledig is veranderd (in positieve zin!)
Maar goed, ik ga proberen iets voor je op te schrijven.

Na een zeer lange tijd waarin ik me zeer ellendig voelde en waarin ik me eigenlijk steeds slechter ging voelen kwam ik met jou in contact. Ik hoorde over jouw gaven en over het feit dat je die wilde gebruiken om mij te helpen. Nu moet ik zeggen dat ik altijd sterk heb geloofd dat er mensen zijn die dingen kunnen doen die maar weinig mensen kunnen. Mensen die anderen kunnen genezen, die anderen energie kunnen geven, en die anderen willen helpen om weer positief in het leven te staan. Ik had echter geen persoonlijke ervaringen met deze paranormale wereld (ik noem het maar even zo) dus ik had geen idee wat ik precies moest verwachten van een bezoek aan jou. Maar omdat ik alles wilde proberen om beter te worden en omdat ik altijd wel open sta voor nieuwe dingen wilde ik heel graag een keer met je praten.

Dilan, ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben dat ik jou heb ontmoet!!! Buiten het feit dat ik zelf heb ervaren dat je zeer speciale gaven hebt die je ook nog eens wil, en kan gebruiken om andere mensen, zoals ik, te helpen, ben je echt een uniek persoon. Jij hebt zo'n ontzettend goed hart en je staat zo positief in het leven dat ik me na het eerste gesprek met jou al stukken beter voelde dan ik in lange tijd had gedaan.
Natuurlijk heeft het nog best lang geduurd voordat het werkelijk beter ging met me, wat in de eerste plaats komt door het feit dat ik vrij eigenwijs en koppig ben, maar ook omdat je een jarenlange strijd tegen anorexia niet zomaar in een paar weken kan overwinnen. Dat heeft tijd nodig, en daar heb je vooral veel kracht en energie voor nodig. En die kracht en energie heb jij mij gegeven.

Ik ben nooit naar jou toe gekomen met de verwachting dat je mijn ziekte kon wegmaken of dat jij wel kon zorgen dat ik weer ging eten. Ik wist van tevoren dat ik de enige was die dat kon doen en dat ik de enige was die dat zelf moest doen. Nu is het bijna een jaar later en ik kan eindelijk zeggen dat mijn anorexia-tijd zo goed als voorbij is en dat ik weer normaal kan eten en daardoor normaal kan leven. En nu kan ik ook eindelijk zeggen dat ik dat zelf heb gedaan. Er is echter iemand (die jij ook heel goed kent) die ooit tegen mij zei: "Je moet het zelf doen, maar niet alleen!"En zo denk ik ook over al mijn gesprekken met jou. Doordat jij zoveel met mij hebt gepraat, en mij zoveel positiviteit, kracht en energie hebt gegeven sta ik nu weer positief in het leven. In de eerste plaats is mijn anorexia voorbij! Daarnaast heb ik nu een super leuke baan, veel nieuwe vrienden, en veel leuke mannen om me heen. Ik geniet nu weer zoveel van iedere dag en ik kijk weer vol nieuwsgierigheid en verwachting naar de toekomst. Dilan, met jouw persoonlijkheid, jouw gaven, jouw tijd en jouw energie heb je mij geholpen om me beter te maken en me gelukkiger te voelen dan ik me ooit heb gevoeld. Soms komt hulp onverwachts, als je er allang niet meer op rekent. Je kan dan ook niet verklaren waarom iemand die je eigenlijk helemaal niet kent je zo graag wil helpen. Net zo als ik niet onder woorden kan brengen hoezeer ik je dankbaar ben voor alles wat je hebt gedaan. Maar jou kennende hoef ik dat ook niet te zeggen, want volgens mij weet je dat allang!!!!

Heel veel liefs en kusjes, Daniƫlle
View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk