Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Suzanne 
IP logged
Wednesday, 28 May 2008 21:09 Host: woop.nl Write a comment

Lieve Dilan,

ik heb jou voor het eerst op een paranormaalbeurs ontmoet, dat was in november 2007. Ik had hier namelijk uit nieuwsgierigheid een foto laten maken van mijn aura. Deze zag er op zich wel goed uit, maar rechtsonder zat een lelijke, zwarte vlek. De mevrouw die de foto had gemaakt vertelde mij dat dit te maken had met de negatieve invloed van iemand uit mijn omgeving. Ik kon dit vrijwel meteen plaatsen en had ook wel een vermoeden wie dat kon zijn.Ik wou die vlek natuurlijk graag laten weghalen, en er werd mij verteld dat ik dit het beste door jou kon laten doen. Ik ben toen meteen naar jouw stand gelopen en had een goede indruk van jou.
Ik vond het best eng dat ik voor al die mensen op zo'n grote tafel moest gaan liggen, maar ik deed het toch en heb gewoon mijn ogen dichtgedaan. Ik ben toen 20 minuten lang door jou behandeld en voelde me daarna opgewekt en fit, door de energie die jij mij gegeven had.Na de behandeling heb ik nog een foto van mijn aura laten maken omdat ik toch wel benieuwd was of die zwarte vlek ook weg zou zijn. Deze was gelukkig helemaal verdwenen en mijn aura straalde zelfs helemaal!

Een paar maanden later kreeg ik helaas te maken met hele vervelende familieomstandigheden. Ik had jouw folder nog bewaard van de beurs en besloot naar jou toe te gaan voor advies, omdat ik hierin gelezen had dat je naast genezer ook paragnost bent.
Ik hoefde jou de omstandigheden bijna niet uit te leggen, vrijwel direct na binnenkomst bij jou praktijk wist je uit jezelf al te vertellen hoe het zat, wat me nogal verbaasde omdat je de situatie helemaal niet kende, en ook niemand van de mensen om wie het ging ooit ontmoet had. Je zei wel dat de situatie lastig was, en niet zomaar uit zichzelf zou goedkomen. Hier was ik natuurlijk niet zo blij mee en ik was even zelfs bijna boos op jou. Ik had natuurlijk toch liever wat anders gehoord.Gelukkig kon je me wel een aantal mogelijke oplossingen aanreiken voor hoe ik een en ander het beste kon aanpakken. Ik heb toen ik thuis was alles even laten bezinken, en kwam tot de conclusie dat je helemaal gelijk had met wat je had gezegd.
Ik ben jouw oplossingen gaan uitproberen en was verbaasd hoe alles wat je me verteld had klopte. Dankzij jouw adviezen is het gelukt de situatie weer op de rails te krijgen, al zal het helaas nog wel even duren voordat echt alle problemen zijn opgelost.

Dankjewel Dilan, voor jouw steun en wijze raad. Ik vind het erg fijn dat je naast warm en hartelijk ook zo nuchter en eerlijk bent. Je bent een heel bijzonder mens!

Groetjes Suzanne

View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk