Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Sofi 
IP logged
Sunday, 2 March 2008 00:52 Host: woop.nl Write a comment

Beste Dilan,

Mijn moeder (Susan) is pas geleden bij u geweest. Eindelijk komt ze nu voor zichzelf op en zet ze de scheiding door!!! Ze had het al jaren erg moeilijk met de situatie en ik vond het erg moeilijk om mijn moeder, zusje (Sasha) en broertje (Rob) zo te zien. Iedereen kon tegen haar zeggen dat ze bij Johan weg moest maar ze durfde niet en ze zei dat het te moeilijk zou zijn voor Rob.
Doordat Johan zijn eigen gewoontes erop na houdt kon ik niet meer bij mijn moeder wonen en moest ik naar mijn vader (Johan is niet mijn vader maar wel van Rob en Sasha). Daar klikt het totaal niet mee en ben dan ook een aantal keer met flinke ruzie daar weggegaan. Als je dan bij je moeder voor de deur staat met je fiets en een paar tassen kleding en dan te horen krijgt:"Sorry maar je kunt niet hier komen wonen". Dan voel je toch erg in de steek gelaten. En dat alleen maar omdat Johan het niet wilde hebben en mijn moeder er niet tegenin durfde te gaan.
Hoe u het voor elkaar heeft gekregen weet ik niet maar als ze nu volhoud en doorzet ben ik u voor altijd dankbaar. Natuurlijk moet ze het uiteindelijk zelf doen maar u hebt haar een flinke duw in de goede richting gegeven en dat was echt heeeeeel hard nodig!!!

Groetjes Sofi

View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk