Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Vera  Female
Location:
Driebergen Location
IP logged Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/88.0.4324.190 Safari/537.36
Thursday, 11 March 2021 20:46 Host: 83-87-200-96.cable.dynamic.v4.ziggo.nl Write a comment

Dilan, jij hebt een mooie levensmissie! Je werkt hard om jouw inzichten en krachten gestalte te geven en probeert door via via te beinvloeden de reguliere medische wereld te verrassen en verbazen. Door steeds "wondertjes of wonderen"te verrichten zie allerlei berichten op dit gastenboek.
Gedurende de jaren ben jij ook jezelf blijven ontwikkelen door diepgaander te begrijpen hoe zenuwbanen lopen, hoe ze met elkaar samenwerken en wat ze teweeg brengen. Ook maak je inzichtelijk hoe negatieve emoties via zintuigen naar hart en levensader sporen nalaten in je lichaam. Superinteressant natuurlijk maar voor iedereen die bij je komt geldt; ik heb ergens teveel vastzitten/vastgehouden en ik moet ervan af want ik functioneer slechter ermee en voel me bedrukt of iets dergelijks.
In mijn geval gaat het over mijn hoofd. Meerdere tikken op mijn hoofd en een niet op en top schildklier resulteerde in een migraine.
Omdat ik geloof in dat je naar je lichaam moet luisteren blijf ik altijd weg van medicijnen. Dat is niet altijd een simpele route maar doordat Dilan bestaat durf ik dat aan. Ik vertrouw hem en hij maakt dat waar!
View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk