Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 144   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Mark  Male
IP logged Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.15; rv:71.0) Gecko/20100101 Firefox/71.0
Monday, 6 January 2020 21:46 Host: 217-122-170-167.cable.dynamic.v4.ziggo.nl Write a comment

Ik kwam bij Dilan Ribas wegens blokkades in mijn lichaam en een jarenlang proces van ziek zijn, niet goed in mijn vel zitten, veel hoofdpijn en relaties die niet goed liepen. Ik was al eerder bij een reguliere osteopaat geweest maar die behandeling sloeg niet goed aan.

Dilan kijkt meer naar het holistisch geheel van lichaam en geest. Hij leest als het ware wat er met je aan de hand is en neemt veel tijd om te luisteren en te voelen / analyseren hoe het werkt in jouw lichaam en geest. Dit werkte heel goed bij mij en inmiddels was ik al bij hem langs geweest voor 2 behandelingen. Op een bepaald niveau sloeg dit heel goed aan maar er leek nog een dieper probleem te zitten.

Bij verder onderzoek van Dilan bleek er een Demonische kracht in mijn lichaam verborgen te zitten. Omdat deze al vele jaren (waarschijnlijk sinds mijn 15e jaar) in mijn lichaam zat kon hij oorspronkelijk goed verborgen blijven. De Demon was ook de reden dat ik al die pijnen in mijn lichaam had, veel hoofdpijn had en relaties maar vaak ook werk slecht gingen. Omdat deze demon de boel saboteerde en ervoor wilden zorgen dat dingen fout gingen.
Dilan had nog niet eerder zo een demon waargenomen en is eerst gaan zoeken en bestuderen naar de achtergrond van deze demon om te onderzoeken hoe deze uit mijn lichaam te krijgen.
Op de behandeltafel probeerde hij de demon uit te drijven maar die viel Dilan zelf aan waardoor hij op een tafel gelanceerd werd en op de grond viel, natuurlijk dat hij schrok van het kracht. Hij had niet gedacht dat deze Demon zo sterk was!
Hij herpakte zich en ging verder met de behandeling, ik voelde dat de demon zwakker werd en mijn lichaam begon keihard te trillen. Steeds harder totdat ik voelde dat iets uit mij werd getrokken en werd verbannen uit mijn lichaam en het huis. Ik heb me nog nooit zo opgelucht gevoeld.
Dilan was erg moe en ik en de lucht in de kamer veranderde, een hele zure geur. Maar het was hem gelukt!

Sinds die tijd voel ik me opgelucht en licht. Ik zit heerlijk in mijn vel, mijn relatie en werk zijn fantastisch. Ik kom nu alleen nog bij hem voor onderhoud van mijn lichaam, gelukkig alleen maar daar nog voor.

Ik ben Dilan erg dankbaar voor wat hij heeft gedaan. Ik heb vele therapeuten gezien maar Dilan is de enige die me echt heeft kunnen helpen en mijn probleem heeft kunnen oplossen.

Warme groet,

Mark
View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk