Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Judith 
IP logged Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_7_5) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/49.0.2623.112 Safari/537.36
Monday, 2 October 2017 10:02 Host: imeijers.demon.nl Write a comment

Een aantal jaar geleden kwam ik via via terecht bij Dilan. Ik was zeer sceptisch, geloof(de) niet in paranormale krachten en had, na een hele rits aan therapieën in het reguliere en alternatieve circuit terecht een kritische houding gekregen. Toen ik bij Dilan kwam was ik al een aantal jaar ziek. Ik was als jong meisje met griepachtige verschijnselen, die steeds erger werden, thuis komen te zitten. De enige diagnose die ik heb gehad is CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom). Na jaren van onbegrip en niet mee kunnen doen met de gewone dingen in het leven had ik ook een depressie ontwikkeld. Meteen bij de eerste behandeling bij Dilan voelde ik energie stromen. Mijn moeder zei dat ze eindelijk weer lichtjes in mijn ogen zag. Dilan heeft uiteindelijk ontdekt waar mijn probleem echt vandaan komt en dat is dat ik zeer gevoelige en kwetsbare zenuwen heb. Wanneer deze actief zijn voel ik veel pijn en vermoeidheid. Dilan kan zeer nauwkeurig de oorzaak opsporen en behandelen. Inmiddels ben ik alleen nog op ‘onderhoud’ bij hem. Nu ik veel meemaak in mijn leven kom ik vaker bij Dilan, omdat mijn lichaam op alle spanning reageert. Naast de behandeling heb ik ook veel goede adviezen gehad, waardoor ik zelf ook steeds beter weet wat ik kan doen om mij goed te voelen en verder te komen. Ik ben Dilan ontzettend dankbaar dat ik door hem weer energie voel, mijn pijn weg is en ik mijn leven op de rails heb gekregen. Inmiddels heb ik zelfs mijn studie afgerond. Wat een verschil met jaren terug!

Het mooiste is dat de behandeling meteen resultaat oplevert. Je hoeft dus niet eerst een heel traject in voordat je kan zeggen of het zin gehad heeft.
View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk