Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) José Annette Kraan  Female
Location:
STOCKHOLM - ZWEDEN Location
IP logged Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2490.80 Safari/537.36
Thursday, 12 November 2015 15:24 Host: dhcp-089-099-046-079.chello.nl Write a comment

Lieve Dilan,

Bedankt voor alle behandelingen, steun en coaching. Je bent een zeer bijzondere man en ik ben heel dankbaar dat ik je mocht ontmoeten op een spirituele beurs 2 jaar geleden in Arnhem.

Al een paar jaar liep ik rond met hevige pijn in mijn rug. Eigenlijk voelde het als konstante kiespijn vanuit de onderrug en via de ischias zenuw naar beneden. Uit onderzoek in het ziekenhuis bleek dat ik op 2 plekjes versleten ruggewervels had. Dit veroorzaakte de stekende en konstante pijn die uitstraalde naar mijn benen. Vermoedelijk zenuwen zei de arts, die knel zitten.

Ik zag je op de beurs en intuïtief voelde en wist ik dat jij mij kon helpen. Na een proefbehandeling kwam ik dan ook bij je in de praktijk. Jouw uitstraling en overtuigende manier van werken zorgde ervoor dat ik mijn zorgen over de pijn kon laten gaan en vertrouwde erop dat het weer goed zou komen zoals je had voorspeld.

De sfeer in je praktijk is fijn, veilig en je geeft altijd 100% aandacht. Eerst een kopje thee om mijn verhaal te doen en om de sessie rustig in te kunnen gaan is fijn. Ook een indianenmuziekje op de achtergrond maakt dat ik me erg thuis voel. De behandeling is soms erg pijnlijk, maar dit heb ik er erg graag voor over om van blokkades af te komen en te willen groeien. Jij weet intuïtief hoeveel pijn iemand aan kan. Het volgen van de zenuwbanen met je vingers is soms zo scherp als een mes, maar dan denk ik altijd aan het resultaat erna! Ook het einde van de sessie is prettig om even weer te 'landen', door te mogen rusten onder een warme deken en te luisteren naar zeegeluiden.

Natuurlijk zou ik geduld hebben en ik wist dat de dag ooit zou komen dat ik ineens geen pijn meer zou hebben. Dit is nu gebeurd. Al een aantal weken heb ik geen stekende pijn meer. Kan ik weer gewoon slapen en word ik niet meer moe wakker. Ik kan mijn knieën weer gewoon opelkaar laten rusten als ik op mijn zij lig. Ik kan weer gewoon bukken zonder mijn rug te voelen. Kan ik weer fietsen en voel geen konstante zadelpijn, kan ik weer heerlijk in de tuin werken....en ga zo maar door!

Ik heb inderdaad mijn leven weer terug, dus niet zoals de arts had voorgesteld om pillen te slikken en naar de fisio te gaan om mijn 'slappe' spieren aan te sterken...die absoluut niet slap waren volgens mij... of zelfs ervoor onder het mes te moeten.

Ik weet dat je ook op andere niveau's met mij hebt gewerkt, dus niet alleen het lichamelijke. Mijn emotionele, mentale en spirituele lichaam krijgen ook altijd een enorme boost gedurende de sessie. De emotionele blokkades die ik had/heb zijn gekoppeld aan de lichamelijke klachten, dit is naar mijn mening inderdaad in jaren opgebouwd en zelfs van vorige levens, zoals jij ook vaak verklaart.

Samengevat het is een heleboel liefde wat jij geeft/doorgeeft! We worden allemaal lichter, letterlijk en figuurlijk.
Je bent mijn super sjamaan en hoop dat je nog vele anderen mag helpen en jouw sterke licht mag laten schijnen.

José
View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk