Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Agnes  Female
Location:
AMSTERDAM Location
IP logged
Wednesday, 7 November 2007 00:23 Host: woop.nl Write a comment

Beste Dilan,

Afgelopen zondag was ik met een vriendin op de paranormale beurs in Amstelveen. Ik heb van jou rond 16.30 a17.00 een healing gehad. Ik had een blokkade wat te maken heeft met een relatie en waarschijnlijk ook met mijn gevoeligheid.
Ik heb gehoord dat de effecten niet direct zichtbaar hoeven te zijn. En vraag me af wat ik moet merken, want ik heb het idee dat er niet heel veel veranderd is. Ik geloof wel dat dat stap voor stap zal gaan, terwijl ik ook weer las dat het maar weken effect heeft. Vraag me dus eigenlijk af wat de healing precies heeft gedaan of doet. En in hoeverre het me gaat helpen? Kan het zijn dat ik wel meer ben gaan praten en wat opener ben? Of is het simpelweg zo dat mijn klachten niet zo heftig waren in vergelijking met andere personen?

Ik zit wel te denken aan een extra bezoek aan je in Mijdrecht. Ik weet niet waarom, maar het is een bepaald gevoel wat ik erbij heb. Ik heb het idee dat je me hebt geholpen, of helpt.. maar misschien heb ik dat mis.
Ik moet ook zeggen dat ik blindelings vertrouwde op Enphnosin (hopelijk goed gespeld), zij stuurde me na een aurafoto door na jou.

Mijn vraag is dus eigenlijk in hoeverre de healing me heeft geholpen en wanneer ik het zal merken.. En of een extra bezoekje naar Mijdrecht zinvol kan zijn.
Overigens hoop ik dat je nog weet wie ik ben (ik was met een vriendinnetje waarvan jij zei dat ze erbij kon gaan zitten en de spullen ook dicht in de buurt wilde leggen).

Groetjes Agnes

View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk