Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Margot  Female
Location:
NOORDWIJKERHOUT Location
IP logged Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.6; rv:36.0) Gecko/20100101 Firefox/36.0
Thursday, 26 March 2015 12:52 Host: 52D9CA54.cm-11-1d.dynamic.ziggo.nl Write a comment

Na een aantal behandelingen gehad te hebben bij je, kwamen we er achter dat er meer moest zijn wat mij uit balans bracht.
Dit bleek een geest te zijn die in ons huis heeft gewoond en hier is overleden, jaren geleden.
Deze geest kwam vooral 's nachts naar mij toe om aan mijn benen te trekken en mijn energie op te nemen. Ik had 's nachts altijd veel kramp in mijn benen en werd 's ochtends moe wakker. Deze strijd tussen mij en haar werd elke keer 's nachts steeds iets sterker waardoor ik moe wakker werd. Daarnaast wilde ik onbewust mijn gezin beschermen tegen de geest 's nachts. Ik kreeg van jou de opdracht om met jouw sjamaan stokjes de geest uit het huis te jagen. Maar deze liet zich niet gemakkelijk er uit zetten. Toen ben jij gekomen en hebt het voor ons gedaan. Tijdens het ritueel zaten wij beneden. Opeens ging de buitendeur, die anders erg klemt, met een ruk open en een paar minuten later kwam jij naar beneden. De geest was verdwenen. Hoe bizar dat de deur ineens openging....
Op dit moment heb ik geen krampen meer s nachts. Wat een heerlijkheid is dat.

Dank je wel,lieve Dilan dat jij dit voor ons gezin hebt willen doen. De kinderen zijn uitgeruster en vrolijker en ik zelf zonder kramp de nacht door. Wat een heerlijkheid! Ontzettend bedankt voor je liefdevolle ondersteuning en je rust!!
View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk