Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Anoniem  Female
Location:
MIJDRECHT Location
IP logged Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 7_1_1 like Mac OS X) AppleWebKit/537.51.2 (KHTML, like Gecko) Version/7.0 Mobile/11D201 Safari/9537.53
Friday, 11 July 2014 21:06 Host: 5353F186.cm-6-4d.dynamic.ziggo.nl Write a comment

Lieve Dilan,

Vanaf de eerste keer dat ik bij jou binnenkwam en hoe ik nu als persoon ben is bijna niet te omschrijven. Ik kampte al jaren met een depressie, al velen stappen hiervoor ondernomen, zoals psycholoog, psychiater, medicatie, alternatieve therapie, maar niets had geholpen. Ik wist niet meer wat ik moest doen en voelde me hopeloos.
Met toeval (alhoewel toeval bestaat niet..) kwam ik op je website terecht en heb gelijk een afspraak gemaakt. Al na mijn eerste behandeling voelde ik een groot verschil, de zware last viel van mijn schouders af en ik kreeg meer ruimte. Ondertussen zijn we een half jaar verder en ben ik bijna uitbehandeld. Mijn depressie is voorbij en ik kan weer voor het eerst genieten van de dingen in het leven, emotie tonen, liefde geven, mezelf waardig en zeker voelen, voor mijn mening durven uitkomen, kortom ik ben weer gaan leven en uit die diepe put geklommen. Dit had ik nooit kunnen bereiken zonder jou behandelingen. Je bent een bijzonder mens en een uniek persoon, naast een wijze sjamaan ook een goede raadgever.
Ik ben je heel erg dankbaar voor alles!!
View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk