Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Kim  Male
Location:
IJSSELSTEIN UT Location
IP logged
Tuesday, 16 July 2013 10:41 Host: woop.nl Write a comment

Beste Dilan / lezers

Een aantal jaren geleden raakte ik in contact met Dilan op een beurs. Al tijden had ik toen last van emoties en spanningen die opgebouwd en vastgezet waren in mijn onderbuik. Een psychotherapeut hielp wel iets, maar nooit om het gevoel van een dijkdoorbraak te realiseren. In de eerste korte sessie met Dilan op de beurs bemerkte ik al dat de zo vaste muur toch niet zo onverwoestbaar was als gedacht. Ik had Dilan weinig informatie gegeven, maar al vrij snel was zijn behandeling gericht op mijn buik en druppelden er langzaam tranen naar boven… emoties die ik zolang niet gevoeld had en diep had verstopt…

Het heeft uiteindelijk nog 6 maanden geduurd voordat ik eindelijk een afspraak met Dilan durfde te maken, want tja, confrontatie met je emoties is soms minder fijn dan dat het lijkt.. Sinds die tijd is voor mij een transformatie begonnen. Niet alleen heeft hij fysiek bij mij de barrières kunnen verminderen en verwijderen, maar heeft hij mij ook als persoon begeleid. Sinds het opengaan van mijn barrières ben ik weer begonnen te voelen zoals ik dat kon toen ik klein was. Het voelen van mijzelf, het voelen van anderen… en als het daar bij was gebleven… maar per ongeluk kwam ik er achter dat mijn handen positieve invloed hebben op het lichaam van mijn vriendin, die al 12 jaar leeft met de ziekte MS en haar leven in een rolstoel doorbrengt.

Door de pijn en het verdriet van mijn jeugdjaren heb ik alles in mijn leven proberen te controleren. Ik leefde voor mijn werk en was altijd bezig met hoe de buitenwereld met mij bezig was… Ik zelf was dat in ieder geval niet… Door de reis die ik met Dilan gemaakt heb, heb ik een transformatie kunnen maken die mij los gemaakt heeft van de controle die zich fysiek zo diep in mijn buik had genesteld en ben ik uit mijn vertrouwde (gecontroleerde) wereld gesprongen.

Voor mij heeft Dilan dan ook een speciale plekje, niet alleen als een therapeut/genezer, maar als een mentor, een coach en vooral als een persoonlijke vriend!

Kim
View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk