Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Tonnie  Female
Location:
EINDHOVEN Location
IP logged
Sunday, 14 October 2012 16:07 Host: woop.nl Write a comment

Hallo Dilan,

Ik heb vorig jaar een afspraak met je gemaakt omdat ik vaak heel moe was en steeds ziek werd van stress, waarschijnlijk omdat ik nogal wat traumatische ervaringen gehad heb in mijn leven. Na een aantal behandelingen door jou merk ik bij mezelf grote verbeteringen. Deze zijn zowel op lichamelijk gebied (ik ben nu veel minder moe en word niet meer ziek van stress) als op geestelijk gebied. Ik ben nu meestal goed in balans en er zijn nog maar weinig dingen die mij onderuit halen. En als er een keer iets gebeurt dat mij echt raakt, ben ik veel sneller weer terug in balans. Ik sta nu veel meer in mijn kracht als een tijd geleden.

Ook heb ik veel aan de inzichten die je me geeft wanneer je de foto's ziet van mensen waar ik problemen mee heb. Nu snap ik veel beter waarom mijn leven gelopen is zoals het gelopen is en wat ik zelf kan doen om met deze problemen om te gaan.
Ik heb nu het gevoel een vangnet te hebben, ik hoef het allemaal niet meer alleen te doen; mijn leven is nu veel leuker geworden!

Dilan, dank je!

View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk