Back to Guestbook
Gastenboek van Dilan Ribas
Thanks for visiting my website. Please leave your comments...
Total Entries: 152   Entries Viewed Per Page: 200
Name Comments
1) Lina  Female
Location:
AMSTERDAM Location
IP logged
Friday, 3 February 2012 13:26 Host: woop.nl Write a comment

Beste Dilan,

Met al jouw behandelingen kom ik steeds een stapje verder en laat ik het verleden achter mij. Ik heb net twee strafzaken gehad en mijn ex, de vader van mijn dochter Tara, is nu twee keer veroordeeld. Ik ben heel blij ermee. Ik kan dit nu alles achter me laten en ik en Tara hebben echt een nieuwe start. Ik voel me heel goed want hij zal mij niet meer lastig vallen en bedreigen nu denk ik. Ik ben blij dat je me al die tijd hebt gesteund zodat ik het kon omkeren. Ik zie het als een soort omkering waar ik mezelf altijd als schuldig zag en dat het aan mij ligt en dat ik door de confrontatie nu toch weer in gelijk wordt gesteld door de rechter is wel een hele overwinning. Ook las de rechter mijn hele verhaal voor in de zitting. Ik heb met veel hulp van jou stappen gezet om dit door te leven en aan te gaan. Ik vind het nog wel moeilijk om te confronteren maar ik ga wel meer en meer achter mijzelf staan. En dat voelt wel goed. Het is even wennen. Maar mijn gevoel van eigenwaarde is beter geworden. Ik kan het beter voelen.

Nu nog mijn dochtertje door de cito toetsen krijgen. Ze scoort nu een goed niveau en de laatste keer op de cito van 2011 zelfs VWO, maar de juf adviseert haar te laag, VMBOT en schat haar intelligentie laag in. Dit vind ik niet eerlijk omdat ze zo vooruit is gegaan. Ik heb dit al gezegd maar het advies blijft te laag vind ik. Ik hoop dat het daarmee goed komt.

Ik heb veel aan de behandelingen want ze zetten mij weer terug in het midden van mijzelf neer. Ik voel me nu sterker worden. Ik ben nog aan het werk met linker been en bekken maar het is heel veel beter geworden nu.

Dankjewel voor de behandelingen en je inzicht en het warme vertrouwen die je hebt gegeven. Ik kan iedereen aanbevelen die met een diep probleem zit en dit willen veranderen en loslaten.

warme groet,

Lina

View RSS Feed
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk