Guestbook
Back to Guestbook
Write a comment on this guestbook entry.
Sign the Guestbook:
20) Esther  Female
Location:
LEIDEN Location
IP logged
Saturday, 24 November 2007 18:32 Host: woop.nl

hallo Dilan,

Met heel veel bewondering heb ik bij jou een behandeling ondergaan op de paraview in Leiden vanmiddag. Door een erfelijke aandoening heb ik vrij vaak overal pijn. Na jouw behandeling (die erg hardhandig maar nodig was!) voel ik me zoveel beter! Ik weet dat het tijdelijk is, maar ik vind het echt onvoorstelbaar. Ik kan me weer normaal bewegen zonder al te veel pijn!

Wat ik ook heel erg opvallend vond, is je uitspraak nadat ik mij voor had gesteld. Je had het over mijn emotionele kant, dat dat niet heelmaal goed zat zeg maar. (net nadat je dat had gezegd, ging je even je handen wassen enzo, maar dat had er niets mee te maken zei je ;).

Maar deze twee werkelijk ongelofelijke dingen waren zo fantastisch goed.... Ik zei tegen je dat ik je meer zou tegenkomen, en dat meen ik ook. Ik zit erover te denken om een "vervolg"afspraak bij je te maken. Voor mijn lichamelijke pijnen weet ik zeker dat jij me kan helpen. Ik hoop ook dat je dat kan voor mijn "emotionele" probleem. Is het misschien mogelijk dat we daar nog contact over hebben, via de mail ofzo, voordat ik een afspraak bij je maak? (dat ik in het kort mijn situatie kan uitleggen zodat jij kan bepalen dat ik bij jou aan het goede adres ben)?

Dilan, je bent een fantastisch en uniek persoon! smileEsther

Comments:

Spammer?
Name Name:
E-mail E-mail*: (will not be displayed)
Anti Bot Test Anti Bot Test*: CAPTCHAEnter the characters from the image
 
HTML code is enabled
Smilies are ON
AGCode is ON
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk