Guestbook
Back to Guestbook
Write a comment on this guestbook entry.
Sign the Guestbook:
175) Margot  Female
Location:
NOORDWIJKERHOUT Location
IP logged Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.6; rv:36.0) Gecko/20100101 Firefox/36.0
Thursday, 26 March 2015 12:52 Host: 52D9CA54.cm-11-1d.dynamic.ziggo.nl

Na een aantal behandelingen gehad te hebben bij je, kwamen we er achter dat er meer moest zijn wat mij uit balans bracht.
Dit bleek een geest te zijn die in ons huis heeft gewoond en hier is overleden, jaren geleden.
Deze geest kwam vooral 's nachts naar mij toe om aan mijn benen te trekken en mijn energie op te nemen. Ik had 's nachts altijd veel kramp in mijn benen en werd 's ochtends moe wakker. Deze strijd tussen mij en haar werd elke keer 's nachts steeds iets sterker waardoor ik moe wakker werd. Daarnaast wilde ik onbewust mijn gezin beschermen tegen de geest 's nachts. Ik kreeg van jou de opdracht om met jouw sjamaan stokjes de geest uit het huis te jagen. Maar deze liet zich niet gemakkelijk er uit zetten. Toen ben jij gekomen en hebt het voor ons gedaan. Tijdens het ritueel zaten wij beneden. Opeens ging de buitendeur, die anders erg klemt, met een ruk open en een paar minuten later kwam jij naar beneden. De geest was verdwenen. Hoe bizar dat de deur ineens openging....
Op dit moment heb ik geen krampen meer s nachts. Wat een heerlijkheid is dat.

Dank je wel,lieve Dilan dat jij dit voor ons gezin hebt willen doen. De kinderen zijn uitgeruster en vrolijker en ik zelf zonder kramp de nacht door. Wat een heerlijkheid! Ontzettend bedankt voor je liefdevolle ondersteuning en je rust!!
Comments:

Spammer?
Name Name:
E-mail E-mail*: (will not be displayed)
Anti Bot Test Anti Bot Test*: CAPTCHAEnter the characters from the image
 
HTML code is enabled
Smilies are ON
AGCode is ON
Administration
Powered by Lazarus Guestbook from carbonize.co.uk